Portfolio Portret-en Modelfoto’s

Portfolio Henri Laureijsen Fotografie , voor een betaalbare fotoshoot zoals vriendinnenshoot, zwangerschapsshoot, portretshoot, modellenshoot, duoshoot. Fotostudio te  Eindhoven.

 

  • Portret-en Modelfotos

Specials is de verzameling foto's die gemaakt zijn met een bepaald thema - doel. Deze zijn meestal niet onder te brengen onder een van de reguliere shoots en hebben een aparte voorbereiding - uitwerking ondergaan.

Unieke foto's van een zo'n bijzondere periode uit jullie leven! Prachtige foto's gedurende het verloop van je zwangerschap. En natuurlijk daarna een fotoshoot met je baby. Unieke beelden die je niet mag missen!

Mooie Beauty-Glamourfoto's voor jezelf, je vriend. Ook geschikt voor portfolio-foto's.

Binnen Fashion-Mode fotografie is niet alleen het portret belangrijk maar het grootste deel van het lichaam. Samen met een goede pose en mooie kleren en sieraden maken we leuke, spontane of romantische foto's.

Samen met de mensen om wie u geeft op de foto. Foto's met je vriend of vriendin, broer of zus, vader en moeder, om van te genieten. Leuk om als cadeau te geven.

Lieve, leuke en mooie foto's van jezelf ? Portretfoto's en Modelfoto's om van te genieten. Leuk om als cadeau te geven of te krijgen.

Leuk of interessant ? Deel dit met je vrienden.Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Vakfotograaf Bruidsfotografie en Portret-Modelfotografie