Over ons

over ons - Henri Laureijsen Fotografie visitekaart

Hallo, bij ons bedrijf “Henri Laureijsen Fotografie” zijn 2 mensen werkzaam, namelijk mijn assistente Susanne en ikzelf,  Henri Laureijsen.

Ik ben  werkzaam als freelance beroepsfotograaf bij ons bedrijf Henri Laureijsen Fotografie.

Susanne , mijn assistente, helpt mij tijdens de shoot, met het instellen van de belichting en helpt jou/jullie om de juiste houdingen aan te nemen waarbij zij ook op let dat makeup- haar en kleding goed zit.

Daarnaast werken wij samen met een team van visagistes, haarstylistes, stylisten, collega-beroepsfotografen, reclamebureau’s . Hierdoor kunnen wij iedere aangenomen foto-opdracht uitwerken tot een professioneel resultaat waarbij wij een 100% klanttevredenheid nastreven. We zijn dan ook erg trots op de ontvangen recensies over ons werk.

Bruidsfotograaf – Trouwfotograaf

Omdat ik het leuk vind om mensen te fotograferen heb ik me gespecialiseerd in Trouwfotografie. Op zo’n dag heb ik natuurlijk altijd een feeststemming en gezelligheid om me heen,  wat ook mijn dag zo plezierig maakt :), geweldig om te mogen fotograferen!

Bij trouwfotografie werken wij samen met enkele andere beroepsfotografen als backup om altijd onze diensten te kunnen garanderen.

Zwangerschapsfotografie, Babyshoots en Fotoshoots

Daarnaast kun je ons werk indelen in alle facetten van zwangerschapsbabyfotografie  en  portret-modelfotografie. Of het nu gaat om een mooie vergroting voor je ouders, een sensuele glamourfoto voor jezelf, een vriendinnenshoot etc, Henri Laureijsen Fotografie is hierin gespecialiseerd.

We zijn in het bezit van een eigen fotostudio aan huis.

Heb je specifieke vragen, mail ons dan even.
email: henrilaureijsenfotografie@gmail.com

kvknr: 58633103

Leuk of interessant ? Deel dit met je vrienden.Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Vakfotograaf Bruidsfotografie en Portret-Modelfotografie