Home

Betaalbare Trouwfotograaf  – Beroepsfotograaf -Kwaliteit – Ontspannen – Oog voor het juiste moment – Professionele apparatuur – Geduldig – Betrouwbaar – Regio Eindhoven

Dit zijn zo maar wat sleutelwoorden die u bijblijven als u kennis hebt gemaakt met Henri Laureijsen Fotografie.  Al uw foto-wensen zijn bespreekbaar.

Betaalbare Trouwfotograaf

Omdat het zo leuk is om mensen te fotograferen is Henri Laureijsen Fotografie, graag actief als trouwfotograaf. Op zo’n dag is altijd een feeststemming en gezelligheid,  wat ook onze dag zo plezierig maakt :),  Het is iedere keer weer geweldig om -de grote belangrijke- dag te mogen fotograferen!

Stijl

In de bruidsfotografie zijn 2 belangrijke stijlen te kiezen, namelijk: de  traditionele bruidsfotografie  en de journalistieke reportagestijl.

De traditionele bruidsfotografie laat het bruidspaar veel poseren, regisseert het maken van de trouwfoto’s.

Journalistieke reportagestijl

De journalistieke reportagestijl kiest ervoor om de bruiloft te registreren. Er wordt nauwelijks geposeerd en er worden foto’s gemaakt in documentairestijl, het fotograferen van een zo’n realistisch mogelijk beeld van de bruiloft. Vaak heeft het bruidspaar helemaal niet in de gaten dat er wordt gefotografeerd.

Henri Laureijsen Fotografie is een grote fan van deze journalistieke reportagestijl.

Dit levert namelijk alle mooie, intense, warme en dierbare foto’s op om jullie bruiloft iedere keer opnieuw te beleven.
Ik zal grotendeels “onzichtbaar” zijn voor jullie,  jullie kunnen gewoon lekker genieten van jullie trouwdag en hoeven niet bang  te zijn voor gemaakte poses en  ongemakkelijke houdingen.

Trouwshoot

Natuurlijk zijn er ook bruidsparen die, behalve het verhaal van de dag, ook een aantal mooie foto’s van henzelf alleen willen hebben.

Er kan dan gekozen worden om tijdens hun trouwdag een trouwshoot te doen. Een moment dus waar je een uur, of wat korter of langer, samen met de fotograaf foto’s gaat maken ergens op locatie.

Maar jullie kunnen ook kiezen om deze trouwshoot op een andere dag te doen, er zijn bruidsparen die hiervoor graag kiezen zodat hun trouwdag niet wordt opgevuld met deze fotoshoot.

Uniek en persoonlijk

Gelukkig is ieder bruidspaar anders en zal ook jullie trouwdag uniek en persoonlijk zijn.  Deze bijzondere en unieke dag verdient het om zo professioneel mogelijk te worden vastgelegd in een mooie trouwreportage.

Henri Laureijsen Fotografie kan dit voor jullie verzorgen!

Lees meer in menu  Bruidsfotografie.

Onze fotostudio bevindt zich in Eindhoven.

Leuk of interessant ? Deel dit met je vrienden.Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Vakfotograaf Bruidsfotografie en Portret-Modelfotografie